We mogen weer, we gaan weer!

Net als jij hebben ook alle Flierefluiters thuis gezeten tijdens de Coronacrisis. Geen muziek maken, geen optredens, geen gezelligheid bij repetities, geen Flierefluiters. Vanaf begin maart hebben we stil gezeten, tot we begin juni eindelijk weer mochten repeteren! Helaas zijn bijna alle optredens voor 2020 geannuleerd, behalve ‘Blow by WMC’! Vijf orkesten, waarvan de Flierefluiters er dus één zijn, spelen een set van 30 minuten, een jury en het publiek kiezen de winnaar. Deze winnaar wint een optreden tijdens het prestigieuze Woodstock der Blasmusik in Oostenrijk! Daar willen we natuurlijk graag ons best voor doen!

Het super leuke evenement Blow by WMC wordt opgenomen op 11 juli in Kerkrade en uitgezonden op donderdagavond 16 juli vanaf 18:00 uur via de Facebookpagina van Blow by WMC: https://www.facebook.com/blowbywmc/.

Die avond, als het laatste orkest heeft gespeeld, zo rond 21:30, gaan de stemlijnen open, tot middernacht, dus maar ongeveer 2,5 uur. In die tijd kun je stemmen op de Flierefluiters via https://blowbywmc.nl/, en dat bepaalt voor een deel de einduitslag. Dus het zou super tof zijn als jullie dat willen doen!

We zijn bovenal heel erg blij dat we weer samen muziek mogen maken samen. We hebben het ontzettend gemist! De Flierefluiters repeteren weer in ’t Onderdak in Sassenheim, netjes met 2 meter afstand naar elkaar toe in een geventileerde ruimte. De agenda zal nog wel even leeg blijven door het gebrek aan feestjes en evenementen dit jaar. Dat is heel erg zonde, maar we hebben minimaal één mooie uitdaging dit jaar: Blow by WMC! We zijn nog hard in de voorbereiding en kijken er heel erg naar uit. Jullie ook? Zet dan donderdagavond 16 juli in je agenda, en kijk vanaf 18:00 uur naar Blow by WMC via Facebook. Stem je ook op de Flierefluiters na afloop? Bedankt!